Eaton RMQ Flat Design: ruimtebesparend bedieningsconcept

Eaton RMQ Flat Design: ruimtebesparend bedieningsconcept

De nieuwe ruimtebesparende bedienings- en signaleringsapparatuur RMQ Flat Design bestaat uit RMQ Flat Front en RMQ Flat Rear. De beide Flat Design producten bieden machinebouwers de vrijheid voor een uniek en compact machineontwerp en kunnen worden gecombineerd met de bestaande RMQ Titan serie.

Het RMQ Flat Design assortiment omvat bedien- en signaleringsapparatuur met een vlakke voorzijde (RMQ Flat Front), evenals de contact- en LED-elementen ontwikkeld voor locaties waar ruimte beperkt is (RMQ Flat Rear). Beide product-series maken het niet alleen mogelijk om consequent vlakke oplossingen te creëren die leiden tot een gestroomlijnde machine, maar worden ook gekenmerkt door een groot aantal combinatiemogelijkheden. De multi-color LED’s maken nieuwe bedienconcepten mogelijk. De RMQ Flat Design serie is volledig compatibel met de bestaande modulaire RMQ-Titan M22 portfolio.

RMQ Flat Front

RMQ Flat Front apparaten worden niet alleen gekenmerkt door een aantrekkelijk en strak design, maar ook door het verfijnde montagesysteem RMQ-AFX. Deze elementen zijn ontworpen voor 30 mm gaten met of zonder antirotatie uitsparing. De RMQ-AFX is standaard voorzien van een anti-rotatienok die desgewenst verwijderd kan worden. Wanneer deze wordt verwijderd maken de rechte randen van het RMQ-AFX montageblok het mogelijk de uitlijning enigszins aan te passen. Als tenslotte de gekartelde moer wordt aangedraaid, zorgt het veerelement in de RMQ-AFX voor een juiste aanpassing aan de plaatdikte. Het productportfolio is zeer uitgebreid en bestaat onder andere uit: drukknoppen, signaleringslampen, sleutelschakelaars, joysticks, USB- aansluitingen en potentiometers. Er is ook een encoder beschikbaar met een draai- en drukbediening. Alle RMQ Flat Front producten zijn verkrijgbaar met een hoge beschermingsgraad oplopend tot IP69K en voorzien van internationale goedkeuringen.

Bekijk de video

Voordelen:

  • Vlakke montage die kan worden gebruikt om slanke machines te ontwerpen
  • Gebruikersvriendelijke overgang tussen besturingssectie en machine
  • Eenvoudige montage
  • Eenvoudige reiniging

Naar de artikelen in de webshop

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *