Eaton’s nieuwe High Performance LED voor opvallende bediening en signalering

Eaton’s nieuwe High Performance LED voor opvallende bediening en signalering

In donkere ruimtes vallen normaal verlichte drukknoppen of signaallampen goed op waardoor bediening en signalering eenvoudig blijft. Iets wat in fel verlichte ruimtes problemen kan geven. Eaton brengt u daarom de nieuwe High Performance LED’s die drukknoppen en signaallampen feller laten schijnen en waardoor die, op plaatsen met veel licht, aanzienlijk beter opvallen.

Eaton‘s bedienings- en signaleringsassortiment: RMQ

Eaton staat bekend om zijn hoge kwaliteit RMQ bedienings- en signaleringsassortiment uit de Eaton Moeller serie. Dit assortiment biedt niet alleen de traditionele drukknoppen en signaallampen (RMQ Titan), maar heeft sinds kort ook vlakke drukknoppen en signaallampen (RMQ Flat Front & Rear) en volledige All-in-One oplossingen met geïntegreerde bedrading (RMQ Compact) aan zijn assortiment toegevoegd.

Eaton’s bedienings- en signaleringsflexibiliteit

Het voordeel van Eaton’s assortiment is dat Eaton ervoor zorgt dat alle onderdelen met elkaar compatibel zijn. Bij vervanging of aanpassing, hoeven hierdoor geen hoge kosten gemaakt te worden. Vaak kunnen alle onderdelen met elkaar gecombineerd worden en zijn ze dus herbruikbaar. Zo zijn de drukknoppen van de traditionele RMQ-Titan serie (22,5 mm) te combineren met de extra vlakke en compacte rear-elementen (RMQ Flat Rear), maar zijn ze ook klaar voor Industrie 4.0 te maken met speciale SmartWire-DT elementen.

De nieuwe High Performance LED

Sinds begin 2020 heeft Eaton echter ook nieuwe High Performance LED’s. Deze geven de mogelijkheid om nog feller te schijnen dan dat zijn voorganger in staat was om te doen.
Deze Flat-Rear elementen kunnen uw bedienings- en signaleringstaken aanzienlijk vereenvoudigen doordat knoppen sneller opvallen, ook bij goed verlichte werkruimtes. Natuurlijk maakt dit het werk niet alleen veiliger doordat gevaarsignalen beter opvallen, maar wordt ook tijd bespaard doordat men de signalen sneller oppakt.

Bij gebruik van de High Performance LED’s kunnen de standaard front-elementen zoals bijvoorbeeld signaallampen en verlichte drukknoppen gebruikt worden. De High Performance LED’s zijn ook compatibel met zowel het nieuwe Flat Design (30,5 mm) bedienings- en signaleringsassortiment alsook het alom bekende 22,5 mm. assortiment. Vervanging van het oude LED rear-element met deze nieuwe High Performance LED wordt daardoor zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Bekijk in de webshop

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *