Eldon’s innovaties gaan verder onder de naam nVent HOFFMAN

Eldon’s innovaties gaan verder onder de naam nVent HOFFMAN

Met ingang van 5 mei zal Eldon haar krachten bundelen met schakelkastenfabrikant nVent HOFFMAN. Een belangrijk kenmerk van Eldon is de continue productinnovatie, wat ook integraal onderdeel is van het DNA van de nVent organisatie. In combinatie met de wereldwijde slagkracht van nVent, zal Eldon onder de nieuwe naam nVent HOFFMAN haar innovatiekracht versterken.

Onder de vlag van nVent HOFFMAN zullen we onze producten en bijbehorende ondersteuning blijven ontwikkelen. Onze innovaties zijn gericht op het versterken van de concurrentiepositie van onze klanten in een competitieve markt. Hieronder een aantal voorbeelden van kenmerkende innovaties.

Installatievriendelijk ‘Click-in’ bevestigingssysteem

Paneelbouwers en machinebouwers kunnen de winstmarge verhogen door het besparingen op montagetijd bij het assembleren van nVent HOFFMAN’s vloerstaande kasten.

In vergelijking met traditionele systemen levert het ‘Click-in’ bevestigingssysteem een tijdswinst op van circa 14 minuten per combineerbare behuizing. Deze tijdsbesparing komt voort uit klikbare zijpanelen, bevestigingsbeugels, profielen en andere uitwisselbare accessoires.

Het nieuwe gepatenteerde bevestigingssysteem maakt snelle bevestiging van bijvoorbeeld zijpanelen mogelijk. Deze innovatie maakt kooimoeren en handgereedschap overbodig.

Hygienic Design ‘HDW’ voor hygiënische omgevingen

Klanten in de voedingsindustrie, farmaceutische industrie of andere veeleisende omgevingen kunnen tijd besparen en krijgen met nVent HOFFMAN’s nieuwe reeks HDW wandbehuizingen een optimale hygiënische beschermingen. De gecertificeerde beschermingsgraad van IP69K maakt het mogelijk om de behuizingen snel, gemakkelijk en grondig schoon te maken, zelfs bij hogedrukreiniging met warm water.

De Interne componenten blijven beschermd tegen indringing van water en stof.

De nVent HOFFMAN Hygiënische Design serie ‘HDW’ is ontworpen en gemaakt met speciale materialen voor veeleisende sanitaire omgevingen en voor gemak bij grondige schoonmaak. Het rondom afgeronde design en de zelf-draineerbare hoogglans oppervlakken helpen samen met de hoge beschermingsgraad om de schoonmaak en onderhoudstijden terug te brengen, wat tot een verhoogde productiviteit leidt.

Rexel en nVent Hoffman

Vanaf 5 mei zal Eldon verder gaan onder de naam nVent HOFFMAN, samen met de nVent organisatie komen we in een sterke positie om zowel lokale als wereldwijde klanten optimaal te bedienen. We kijken er naar uit om u te blijven ondersteunen in samenwerking met Rexel.

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *