eNet wordt eNet SMART HOME

Twee werelden, één systeem: eNet SMART HOME is ontstaan uit het bekende radiografische systeem eNet. Het is een compleet nieuw concept. Met een alliantie van sterke merken. Waarbij voorop staat dat u als installateur uw klant een professionele installatie kunt bieden. Het nieuwe systeem is veilig op verschillende vlakken. De installatie is eenvoudig. En de bediening middels een app voor smartphone is gebruiksvriendelijk, ter plekke of op afstand, en met veilige en volledig versleutelde communicatie. Het hart van dit systeem is de JUNG eNet Server.

eNet SMART HOME bestaat uit vier bouwstenen:

  • eNet SMART HOME app, voor iOS en Android, voor bediening van de eNet installatie met smartphone in de eigen thuisnetwerk omgeving.
  • eNet SMART HOME connect, is de browsergeoriënteerde inbedrijfname interface voor de installateur. Hiermee worden de eNet zenders en actoren gekoppeld, instellingen vastgelegd en gedefinieerd en diagnoses uitgevoerd.
  • eNet SMART HOME remote, voor bediening van de eNet installatie met de app, maar dan onderweg. Maximaal acht bedienapparaten kunnen worden gebruikt met één registratie.
  • eNet SMART HOME secure, eNet SMART HOME wordt beschermd door doelgerichte veiligheidsmaatregelen. Hieronder vallen de versleutelde radiografische overdracht, databeveiliging, de standplaats van de Server in Duitsland en beveiliging tegen manipulatie.

eNet in JUNG design

Naast bediening met smartphone adviseren wij altijd vaste bedienpunten in huis. Eenvoudige bediening wordt hiermee gecombineerd met het JUNG design: in verschillende series, materialen en kleuren, in 1- tot 4-voudige uitvoeringen.

Scholing voor vakkundige installatie

Om JUNG eNet SMART HOME vakkundig te installeren, geven wij scholingen in Hazerswoude. U certificeert zich als eNet SMART HOME service partner als u aan het einde van de scholing een kort examen succesvol doorloopt.

Geef u op voor de scholing!

Wilt u een JUNG eNet SMART HOME scholing bij ons volgen? Een overzicht van scholingen, de data en mogelijkheid om u direct in te schrijven, vindt u hier.

Kijk hier voor meer informatie

 

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *