Extraatje van Draka: digitale catalogus, Cable App en meer

Extraatje van Draka: digitale catalogus, Cable App en meer

Biedt u klanten wel eens iets extra’s zonder dat ze erom vragen? Draka wel, want wij zoeken altíjd naar de meest relevante oplossingen. Dus luisteren wij als producent en dienstverlener ook naar de vragen die u niet stelt. Innoveren en optimaliseren zitten nu eenmaal in ons DNA en werken door in elk contactmoment, zowel persoonlijk als digitaal.

Draka is onderdeel van de Prysmian Group, de grootste kabelfabrikant ter wereld. Als voorvechter van veilige en betrouwbare transmissie van energie en data vinden wij het onze professionele plicht u extra’s te bieden waar u wat aan heeft. ‘Leading Service’ noemen wij dat.

Dynamische catalogus

Het nieuwste extraatje van Draka is de dynamische online catalogus die wij in juni lanceren. De tweetalige catalogus is completer en toegankelijker dan ooit en levert sneller zoekresultaten op dankzij dynamische filtering. Of u nu een productcategorie, toepassing of CPR-klasse selecteert, via zoekfilters vindt u automatisch het juiste product met een uitgebreide beschrijving. Daarnaast kunt u voorraden, prijslijsten en certificaten inzien. U kunt zich abonneren op de Basis Prijs Lijst (BPL) en u kunt DoP’s downloaden. Verder zijn er links naar onze Cable App, Haspel Retourservice en CPR selectiehulp. Kortom, alle productgerelateerde informatie van Draka is via één loket beschikbaar. We helpen u graag om uw werk wat makkelijker te maken.

Handige Cable App

In juni 2019 lanceren wij de nieuwe release van onze gratis Cable App. Met deze handige en uitgebreide tool kunt u eenvoudig kabeldoorsneden berekenen, eveneens via dynamische filtering. De volwaardige opvolger van de Kabulator heeft een nieuwe gebruikersinterface die zelfs complexe berekeningen mogelijk maakt. Wilt u de beveiliging (zekering of automaat) in de kabelberekening meenemen? Ook dat kan.

De Cable App werkt online, bestrijkt het hele assortiment van Draka en elke installatiemethode. Dankzij de koppeling met onze rekentool Eco Advies kunt u tevens een duurzaam alternatief berekenen dat financieel én ecologisch beter is. Verder kunt u alle berekeningen als pdf opslaan en mailen. De Nederlandstalige Cable App is in de app stores beschikbaar voor smartphones en tablets (Android en iOS).

Meer info

Rode kleurcodering B2ca kabels

Draka heeft alle B2ca signaal- en -installatiekabels voorzien van een signaalrode codering overeenkomstig NEN 8012. Deze unieke rode bedrukking biedt extra zekerheid wanneer u kabels van de hoogste brandklasse moet toepassen. Met de contrastrijke codering zijn Draka B2ca kabels zelfs op afstand goed herkenbaar. Zo maken we de montage en het onderhoud voor u nog eenvoudiger.

Halogeenvrij installatiedraad in Octabox

Sinds eind vorig jaar levert Draka halogeenvrij installatiedraad in een Octabox. Deze robuuste verpakking is waterbestendig, kan tegen een stootje en is volledig recyclebaar. De doos blijft tijdens gebruik en transport in tact en goed hanteerbaar. Uw installatiedraad raakt niet in de war en dat bespaart tijd. Op de doos vindt u een kleurindicatie en duidelijke specificaties. Zo ziet u in één oogopslag of u de juiste draad heeft. Ook heeft de doos een handige inkeping waarin u de draad terug kunt steken, klaar voor de volgende keer.

Bekijk producten

Profiteer mee

Bent u benieuwd naar andere extra’s? Meld u aan voor de Draka nieuwsbrief. Zo hoeft u niets te missen.

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *