Gemak dient de mens: verlichting schakelen en dimmen via app met nieuwe xComfort Bridge

Huiseigenaren die een eerste stap willen zetten in de wereld van de domotica, kunnen deze herfst of winter al starten met het slimmer maken van hun huis. Verlichting kan via de xComfort Bridge smartphone of tablet via een app worden geschakeld of gedimd.

Het product is gebaseerd op de xComfort-bruginterface met adaptervoeding welke is aangesloten op de WiFi-router van de gebruiker door middel van standaardbekabeling.

De xComfort Bridge kan gebruikt worden als centrale draadloze AAN/UIT-schakelaar, voor het instellen van specifieke lichtscènes of voor het gelijktijdig activeren, deactiveren of dimmen van meerdere lichtbronnen via door de gebruiker gedefinieerde zones (bijv. “keuken” of “woonkamer”). In totaal kunnen tot vijf kamers en maximaal 30 actors of stekkers aangestuurd worden met een bereik van twee wanden en een plafond. De xComfort Bridge is verkrijgbaar in drie verschillende pakketten.

Voor het instellen, in bedrijf stellen of bedienen van de xComfort-bridge is geen programmeerkennis of Eaton MRF-programmeerkennis nodig. De xComfort Bridge is compatible met de Go Wireless pakketten Wireless Switch All, Wireless Dim All en Wireless Second Switch.

De app zal regelmatig geüpdatet worden met nieuwe functies.

Bekijk xComfort Bridge in de webshop

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *