Nieuwe BIG WHITE catalogus

Begin oktober 2018 verschijnt de jaarlijkse hoofdcatalogus van internationaal verlichtingsmerk SLV: de BIG WHITE. De nieuwste editie van de catalogus telt 864 rijk geïllustreerde pagina’s en meer dan 3500 producten, waarvan er zo’n 575 nieuw zijn.

De nieuwste editie van de BIG WHITE, de productcatalogus van verlichtingsmerk SLV, is vanaf nu bij Rexel aan te vragen.

Professionele verlichting

SLV kent een zeer uitgebreid assortiment verlichting voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Professionele verlichting met een unieke prijs-kwaliteit verhouding, veelal op basis van LED-technologie. Van de producten is meer dan 95% uit voorraad leverbaar binnen 2-3 werkdagen, indien nodig binnen 24 uur. SLV staaft haar merk op „Deutsche Gründlichkeit“. Belangrijke pijlers voor het merk SLV zijn de beleving die uitgaat van design armaturen volgens de laatste trends, van veelal Europese ontwerpers, met een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding en extreem hoge leverprestaties. De producten van SLV worden veelal met 5 jaar garantie geleverd.

De BIG WHITE catalogus is al meer dan 10 jaar een standaardwerk dat elke e-installateur, interieurarchitect en lichtontwerper op zijn of haar bureau heeft staan. In de catalogus staan zeer veel toepassingsvoorbeelden. Bij elk product worden specificaties, maattekening, eventuele accessoires en de bruto verkoopprijs afgebeeld. Ideaal dus om in een direct gesprek met de eindklant erbij te nemen.

De uitstraling van de verlichtingsproducten is veelal trendy, strak en modern. Beschikbaar is luxe materialen en diverse kleuren, is er altijd een oplossing te vinden in deze catalogus.

Ondersteunende diensten zoals het geven van product- of lichtadvies, het maken van lichtberekeningen, 2D of 3D visualisaties, het leveren van demo producten en de complete ontzorging van A tot Z, maken onderdeel uit van de service van SLV.

Wilt u meer informatie over producten van SLV? Neem dan contact op met uw Rexel-vestiging of accountmanager.

Een reactie op “Nieuwe BIG WHITE catalogus”

  1. Klushome schreef:

    Goed en overzichtelijk boekwerk

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *