Het easyE4 stuurrelais

Automatisering was nog nooit zo eenvoudig
De compacte easyE4 is geschikt voor eenvoudige én complexere besturingstaken en is daarmee de juiste keuze voor zowel installateurs op de bouwplaats als voor engineers in de machinebouw.

Het krachtige easyE4 basisapparaat is uit te breiden met maximaal 11 modules. Er zijn digitale, analoge en temperatuurmodules beschikbaar. Zowel het basisapparaat als de uitbreidingen zijn verkrijgbaar met 12/24 V DC, 24 V AC en 100-240 V AC/DC voedingsspanning. De verschillende spanningen kunnen door elkaar gebruikt worden.

Met de geïntegreerde Ethernet interface kunnen tot 8 easy basisapparaten met eventuele uitbreidingen in een ethernet netwerk worden opgenomen. Daarmee wordt ook de toegang tot het Industrial Internet of Things (IIoT) mogelijk.

Hoewel programmeren op het apparaat mogelijk is biedt de software vele voordelen zoals 4 programmeertalen LD, FBD, EDP, ST en het zelf maken van functiebouwstenen.

Het display geeft niet alleen de status weer maar kan ook gebruikt worden om waarden te tonen of aan te passen. Het display zelf heeft de beschikking over 3 achtergrondkleuren rood, groen en wit en is dimbaar in 3 standen.

Dit alles zorgt ervoor dat de easyE4 als relatief eenvoudige besturingsrelais in een breed scala aan toepassingen en markten inzetbaar is.

Bekijk de producten in de webshop

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *