JUNG Smart Control 5 – Elegante bediening voor slimme systemen

Als uitbreiding op de al bestaande Smart Control serie touch panels introduceert JUNG nu de elegante Smart Control 5 (SC5). Dankzij de slankere en compactere bouwvorm past hij in een reguliere diepe inbouwdoos. Middels het touchdisplay met hoge resolutie kunnen alle functies van Deurcommunicatie, KNX en eNet SMART HOME comfortabel worden bediend.

Functionaliteiten

Qua functionaliteit doet de SC5 niet onder voor zijn “grote broers”. Hij is bestemd voor de bediening van alle slimme systemen van JUNG met behulp van de vooraf geïnstalleerde apps, voor zowel woningbouw als utiliteit.

Display

Het display van 5” met hoge resolutie doet qua uiterlijk, helderheid en scherpte denken aan de nieuwste smartphones. Door een geïntegreerde naderingssensor is het scherm alleen actief wanneer deze bediend wordt. Daarnaast wordt de helderheid van het scherm automatisch aangepast door de ingebouwde lichtsterkte sensor.

Eenvoudige montage

Met zijn compacte bouwvorm van 81 x 132 mm (B x H) kan de SC5 gemakkelijk gemonteerd worden in één diepe inbouwdoos. Bij de montage van de inbouwdoos dient op de juiste oriëntatie gelet te worden. De bevestigingsschroeven moeten verticaal boven elkaar geplaatst worden.

Wilt u meer weten over de Smart Control 5 (SC5) van JUNG? Neem dan contact op met uw Rexel-accountmanager.

Bekijk dit product in de webshop

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *