Kies voor betrouwbaarheid, kies voor BTicino deurcommunicatie

De BTicino Classe 300 X13E binnenpost van Legrand Nederland haalt het beste uit de combinatie van het vertrouwde BTicino 2-draadssysteem en de koppeling naar smartphone via WiFi en het 3G/4G netwerk. Vervang nu een bestaande BTicino intercom en upgrade naar deze smart binnenpost voor eenvoudige integratie met de smartphone.

Natuurlijk combineren deze binnenposten Italiaans design en esthetiek met veel gebruiksmogelijkheden. BTicino brengt hiermee betaalbare topklasse op de markt.

Altijd verbonden met de woning!

Via de speciale app kan men heel eenvoudig zien wie er voor de deur staat, ook als hij niet aanwezig is in de woning! De intercom wordt rechtstreeks aangesloten, net zoals een standaard binnenpost, op het bestaande 2-draadssysteem. Een systeem dat u technisch zeer goed kent en dat u gemakkelijk kunt installeren. Zowel in nieuwbouwprojecten, als in renovatie kan deze oplossing gebruikt worden.

De Classe 300 smart binnenposten zijn leverbaar in wit en antraciet, als opbouwversie, voor montage aan de muur of als tafelmodel. Daarnaast is er een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen. Bovendien bestaan er ook kitversies, inclusief binnen-, buitenpost en voeding. Deze binnenposten werken perfect op het 2-draadssysteem van BTicino. Oudere binnenposten met hoorn kunnen heel eenvoudig worden vervangen door deze nieuwe oplossing.

Kijk hier voor meer informatie

Bekijk dit product in onze webshop

 

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *