Legrand Nederland vernieuwt programma Van Geel steunen en consoles

Legrand Nederland heeft een nieuw universele programma GCS-2 steunen en consoles voor kabeldraagsystemen. Met de introductie van de vernieuwde productlijn wil Legrand Nederland het pakket vereenvoudigen. Met minder varianten, maar meer mogelijkheden!

Wat is er gewijzigd:
• De Legrand producten U50, U55 en U60 hebben vanaf nu een gelijke gatenprofilering. Werken met hetzelfde patroon voor elk steun maakt het leven
van de installateur heel wat eenvoudiger.
• De aansluiting van de consoles op de steunen is verder verbeterd. Men kan nu probleemloos kiezen voor lichte, middelzware tot zware consoles. Ook nieuw is het lichte R21S-profiel (ophangrail), dat standaard wordt aangeboden in sendzimir verzinkt. Deze uitvoering is voldoende voor de meeste installaties in een normale omgeving, waartoe ook utiliteitsgebouwen (bijvoorbeeld kantoren, scholen en overheidsgebouwen) behoren.

Verschillende variabelen, de juiste keuze
De Van Geel GCS-2 steunen en consoles worden gebruikt om het complete pakket kabeldraagsystemen (met onder andere kabelgoten, draadgoten en kabelladders) te ondersteunen. Om tot de goede keuze voor elke toepassing te komen, moet rekening gehouden worden met alle variabelen.

Kijk hier voor meer informatie

Voor het vergelijk oud GCS-1/ GCS-2 pakket heeft Legrand Nederland een handige online conversietool beschikbaar gesteld.

Bekijk of download hier de Conversietabel GCS-2

Nog meer handige online tools!
De online P31 kabelgoten calculator is nu ook geïntegreerd in de webshop van Rexel Nederland. U kunt nu heel eenvoudig uw online kabelgoten berekening maken en deze toevoegen aan uw winkelmand op www.rexel.nl.

Kijk hier voor meer informatie