Meer capaciteit in de uitvoering

Met MENNEKES AMAXX® en Doepke beveiliging meer capaciteit in de uitvoering. Een capaciteitsprobleem kunt u oplossen door meer mensen in dienst te nemen, of u kunt producten inzetten die samengesteld zijn en dus aanzienlijk minder tijd vragen tijdens de montage.

MENNEKES AMAXX® combinaties

Compleet voorbedrade oplossingen die aanzienlijk minder tijd vragen tijdens de montage. Vele combinaties zijn standaard op voorraad, uiteraard zijn klantspecifieke oplossingen ook mogelijk.
De montagevoordelen van MENNEKES AMAXX® op een rij:

 1. Eénmans montage
  Korte montagetijden bij de gebruiksvriendelijke buitenliggende bevestiging.
 2. Scharnierend bovendeel
  De met scharnieren zijdelings openende behuizing vereenvoudigt de aansluitwerkzaamheden.
 3. Naar voren te trekken montagerail
  Doordat de montagerail naar voren getrokken kan worden, wordt het invoeren van en aansluiten van dikkere kabels vereenvoudigd.
 4. Klaar voor gebruik
  Alle combinaties zijn aansluitklaar voorbedraad en op elektrische veiligheid en kwaliteit gecontroleerd.

AMAXX® in AMELAN®

Speciaal voor industrieën of werkplekken waar chemicaliën of andere agressieve substanties worden gebruikt, kunnen de AMAXX® combinaties worden vervaardigd uit de kunststof AMELAN®. Deze kunststof heeft een hoge resistentie tegen brandstof, olie en vet, verdunde zuren of basen, schoonmaakmiddelen en de meeste waterige zoutoplossingen.
Ook kunnen de AMAXX® combinaties geleverd worden met gladde wanden, zodat zich geen vuil of stof kunnen ophopen. Deze uitvoeringen zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt in de voedselindustrie.

Bekijk het AMAXX® assortiment in de Rexel Webshop.

Doepke beveiligingen in AMAXX®

De installatie is direct ter plaatse beveiligd, met de vertrouwde Doepke installatieautomaten en aardlekschakelaars, zodat storingen gemakkelijk te lokaliseren en te verhelpen zijn.

Doepke is niet alleen groot in installatieautomaten en aardlekschakelaars. Ook beslaan aardlekautomaten, foutstroombeveiliging, differentiaalstroom bewakingsmodus, kastcomponenten en schemerschakelaars haar productportfolio.
Als specialist heeft Doepke ook diverse industriële oplossingen. De Type B aardlekschakelaar bijvoorbeeld, biedt veiligheid bij industriële installaties met besturingscomponenten zoals frequentieregelaars en/of vervormers.

De Type A aardlekschakelaar met zelftestfunctie voert automatische tests uit zonder onderbreking van de netspanning, dus zonder dat het (productie) proces onderbroken wordt.

Bekijk het Doepke assortiment in de Rexel Webshop.

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *