Met de Bobcat switch bent u klaar voor de toekomst!

De Hirschmann™ Bobcat is de nieuwste en meest innovatieve DIN-rail switch in de markt. Als eerste op alle poorten geschikt voor TSN. Maximaliseert de prestaties en veiligheid van een netwerk.

De nieuwe generatie BOBCAT compacte managed switches bieden geavanceerde security opties waarmee u netwerken naar een volgende generatie kunt brengen. Voor applicaties die een maximaal vermogen nodig hebben, zonder beperkingen op te legen, biedt deze compacte nieuwe generatie switches Power over Ethernet (PoE/PoE+) tot 240W en real time communicatie door gebruik van Time Sensitive Networking (TSN) op alle poorten. De BOBCAT ondersteunt tot 240W over 8 poorten zonder dat de belasting wordt gedeeld om op elke poort maximaal vermogen te kunnen garanderen. Gelijktijdige ondersteuning van meerdere diensten op één netwerk door het gebruik van TSN-technologie. Bereid u voor op toekomstige netwerk- en applicatiegroei met meer bandbreedte en snelheidsmogelijkheden. De Hirschmann BOBCAT switches, inclusief PoE-varianten, bieden meer flexibiliteit en zijn goed te bedienen voor eenvoudig beheer en onderhoud, dankzij de tri-speed SFP-poorten en een terugwerkende compatibiliteit op reeds bestaande netwerken maakt deze switches zeer geschikt voor de toekomst.

Real-time communicatie en geavanceerde industriële security

De geavanceerde veeleisende OT systemen van vandaag de dag maken gebruik van Industrial Internet of Things (IIoT) door de eindapparatuur te centraliseren, op bijvoorbeeld een lokale cloudOm de toenemende realtime communicatie eisen in industriële omgevingen effectief te ondersteunen, is een sterke Ethernet netwerk-backbone essentieel. Deze Hirschmann compact managed switches maken uitbreiding van bandbreedte mogelijk door uw SFP’s aan te passen van 1 tot 2,5 Gigabit op het moment dat dit nodig is, zonder dat u het apparaat hoeft aan te passen. Door het robuuste industrieel ontwerp van de switch biedt deze weerstand tegen zware condities. Tevens extra interface opties via digitale invoer voor meer flexibiliteit.

Markten

De behoefte aan meer PoE faciliteit groeit in vele sectoren, met name in de fysieke security en productieautomatiseringstoepassingen. Met extra security en real-time functies is de BOBCAT compacte managed switch een essentieel apparaat dat relevant is voor veel industriële markten, waaronder de automobielsector, de productie, machinebouw, waterhuishouding en de olie- en gasindustrie. De Hirschmann BOBCAT switches zijn ook toepasbaar in transport – en energiemanagement en helpen bij het leveren van kritische real-time informatie. Deze switches zijn een kosteneffectieve en krachtige oplossing die een grotere bandbreedte en een verbeterde netwerkbetrouwbaarheid mogelijk maakt.

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *