Nieuw: Eaton’s RMQ Flat Design bedienings- en signaleringscomponenten

Eaton’s beproefde RMQ-Titan productserie is uitgebreid met twee reeksen van innovaties: de nieuwe elegante M30 flat front bedien- en signaleringselementen en de ruimtebesparende flat rear contact- en LED-elementen.

Deze producten zijn niet alleen ontworpen om uw machines compacter te maken, maar ook om hen een slanker uiterlijk te geven. Dit modulaire ontwerp – plus het feit dat deze nieuwe elementen kunnen worden gecombineerd met de andere reeds bestaande RMQ elementen – opent een hele nieuwe wereld van design en intuïtieve gebruikersinterface mogelijkheden.

Eenvoudige montage

Het feit dat het bevestigingssysteem zich automatisch aanpast aan de dikte van het plaatmateriaal, samen met een anti-rotatie optie, zorgt ervoor dat montage kinderspel is. Ten slotte is er een bijzonder accessoire dat niet mag worden vergeten: de multi-color LED’s (RGB), die ervoor zorgen dat machines en systemen een unieke en hoogwaardige indruk achterlaten.

Assortiment

Het productportfolio bevat onder andere drukknoppen en keuzeschakelaars met en zonder verlichting, signaallampen, sleutelschakelaars, keuzeschakelaars, joysticks en potentiometers.

Bekijk ook het onderstaande filmpje voor meer informatie:

Meer informatie

Bekijk dit product in de webshop

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *