Nieuw: inbouwbehuizing voor beton

HaloX® is een compleet behuizingssysteem voor betonnen wanden en vloeren. Ideaal bij gietbouw en prefabbouw, maar ook bij latere installatie. Of – optioneel – bij zichtbeton. HaloX®-inbouwbehuizingen zijn modulair en flexibel in alle inbouwdiameters en inbouwdiepten, zodat u het echt voor alle soorten en maten speakers en spots kunt gebruiken. Bovendien kunt u kiezen uit ronde, vierkante of universele frontelementen. Zo biedt HaloX® voor elke situatie een passende oplossing.

Innovatieve oplossingen

Attema is altijd op zoek naar innovatieve oplossingen die uw werk als installateur eenvoudiger maken. Nu Attema onderdeel uitmaakt van de Kaiser Group, is het assortiment in één klap flink uitgebreid. Met HaloX® bijvoorbeeld. De praktische, nieuwe HaloX®-inbouwbehuizing voor betonnen wanden en vloeren werkt heel gemakkelijk. En dat is nou precies Installeren volgens Attema.

Met de nieuwe inbouwbehuizing van HaloX® maakt u heel gemakkelijk ruimte voor spots en speakers in beton. Het is zo compleet dat u er in alle situaties mee uit de voeten kunt. Ook als er naderhand iets moet worden aangepast.

Ook de gereedschapsloze combi-invoer voor 19, 20 en 25 mm buizen werkt erg gemakkelijk. U opent de invoer snel en kunt ‘m bovendien gewoon hergebruiken. Als er voortaan installatieaanpassingen zijn of aansluitingen verkeerd zitten, lost u dat in een handomdraai op. Door de – optionele – drukvaste tunnel plaatst u eenvoudig voorschakelapparaten en transformatoren. Er is slechts een minimale ingreep in de constructie nodig. Bovendien zijn uitsparingen in de wapening ter hoogte van de tunnel met de HaloX®-inbouwbehuizing helemaal overbodig. Zo wordt installeren een fluitje van een cent.

Vormvast

De compacte inbouwbehuizing van HaloX® heeft een veilige inbouwruimte en een golfprofiel. Dat zorgt voor de nodige stabiliteit tijdens het betonstorten – ook bij extreme belasting. Het profiel geeft de behuizing bovendien een maximale oppervlakte en zorgt voor een optimale warmteafvoer via het beton.

De voordelen van HaloX®

  • Eenvoudige verwerking
  • Modulair en flexibel
  • Gietbouw, prefab, latere installatie
  • Optimaal thermomanagement
  • Vormvast – ook bij extreme belasting

Wilt u meer weten over HaloX® inbouwbehuizing? Neem dan contact op met uw Rexel-accountmanager of bekijk de producten in de webshop.

Bekijk dit product in de webshop

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *