Rittal Bewerkingsservice

Rittal Bewerkingsservice

Uw processen versimpelen, geen faalkosten meer en een hoogwaardiger eindproduct? De Rittal Bewerkingsservice zorgt hiervoor.

De Rittal bewerkingsservice biedt u hoogwaardige mechanische bewerkingen, montages en afwerken voor al uw type Rittal kasten. U kunt onze bewerkingsservice inzetten voor seriebewerkingen én ook voor enkelstuksbewerkingen! Dit zorgt ervoor dat uw processen kan versimpelen, u geen faalkosten meer heeft en u uw medewerker optimaal kunt inzetten. De behuizingen worden exact volgens uw ontwerp voorbewerkt en in elke gewenste kleur professioneel afgelakt en precies op tijd bij u geleverd. Laat u Rittal de mechanische bewerkingen uitvoeren, dan zorgen wij voor efficiëntere assemblageprocessen.

De Rittal Bewerkingsservice biedt u naast de mechanische bewerkingen aan de verschillende Rittal kasten en behuizingen ook de mogelijkheid om deze in de door u gewenste kleur aan te leveren. Met de Bewerkingsservice-calculatietool (hierna calculatietool genoemd) kunt u nu ook de prijzen berekenen.

Eenvoudig

Het berekenen van de prijzen voor mechanische bewerkingen, het spuiten in een afwijkend kleur of een combinatie hiervan is eenvoudig. Kies het te bewerken kasttype, geef het aantal sparingen in de aangegeven categorieën op, kies de kleur op RAL-code en van het geheel volgt een brutoprijs. De eventuele van toepassing zijnde korting die u afgesproken heeft met uw leverancier ingeven en uw nettoprijs volgt. De calculatietool berekent het snel en eenvoudig.

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *