Slimme verlichting voor het MKB

Slimme verlichting voor het MKB

Nu steeds meer producten worden gekoppeld aan het internet, worden deze alsmaar slimmer. Dit geeft de gebruiker meer flexibiliteit, bespaart extra kosten en biedt meer comfort.

Met ledverlichting als nieuwe standaard, ligt er een kans voor de installatiebranche om met slimme verlichting, gekoppeld aan het internet, een betere beleving aan te bieden voor gebruikers. Tot dusver bleef het Midden- en kleinbedrijf (MKB) verstoken van deze ontwikkelingen maar dat is nu verleden tijd.

Van kantoortuin naar slimme werkplek

Met Interact Ready armaturen en lampen sluit u als installateur elk lichtpunt aan op de netspanning en kunt u met behulp van de Interact Pro app alle werkruimten indelen en het gedrag van de verlichting eenvoudig instellen. Moeten de lampen op de gang aan gaan bij beweging? De meeting ruimte anders belichten als de beamer aan staat? Het licht 100% aan als de schoonmaker langs komt op dinsdagavond? Geen probleem. U heeft maximale controle over de lichtpunten zonder moeilijke bekabeling en configuraties.

Installatie

De eerste installatie is niet anders dan bij normale verlichting. Spanning op de armatuur, ophangen volgens het lichtplan en klaar. Vervolgens hangt u een gateway op die u aan het internet koppelt.

Instellen in 3 stappen;

  1. Laat de app alle lichtpunten, draadloze schakelaars en bewegingssensoren zoeken.
  2. Definieer de werkruimtes en koppel elke armatuur of schakelaar aan een ruimte.
  3. Voeg direct specifiek gedrag toe, of pas dit later eenvoudig aan. De beste ideeën komen namelijk tijdens het gebruik.

Meer informatie

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *