SMISSLINE TP Aanraakveilig distributiesysteem

Absolute veiligheid zonder beschermingsmiddelen: met SMISSLINE TP kunnen schakel- en beveiligingscomponenten onbelast, onder spanning gemonteerd en gedemonteerd worden zonder dat persoonlijke beschermingsmiddelen nodig zijn.

Hoe werkt SMISSLINE TP?
Op het unieke aanrakingsveilige railsysteem kunnen de componenten onbelast worden gemonteerd of gedemonteerd. Omdat het railsysteem volledig aanrakingsveilig is kan dit ook zonder gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit biedt naast flexibiliteit een grote mate van bedrijfszekerheid in vergelijking met conventionele systemen. Het SMISSLINE TP systeem heeft verschillende typen beveiligingsapparaten die direct ingeplugd kunnen worden: installatieautomaten, aardlekschakelaars, aardlekautomaten, overspanningsbeveiligingen type 2, lastschakelaars en motorbeveiligingsschakelaars.

Planning, ontwerp en onderhoud
Door de modulaire opbouw gaat de Total Cost of Ownership van de installatie omlaag. U bouwt snel een modulair en flexibel energiedistributiesysteem tot 200A. Bij vertikale montage is de inkomende bedrading is al geïntegreerd in het railsysteem. Hierdoor is het aantal kabelaansluitingen in de schakelkast aanzienlijk minder. Bij directe uitgangen zijn geen ingangsklemmen nodig. Het systeem is eenvoudig uit te breider zonder rekening te houden met de fasen verdeling. Componenten kunnen in willekeurgie volgorde in het systeem worden geklikt. Zo voldoet de elektrische installatie gedurende haar hele levensduur aan alle voorschriften. U bespaart eenvoudig kosten op het gebied van planning, ontwerp en onderhoud.

Voorkom downtime
Met SMISSLINE TP kunnen op ieder moment uitbreidingen en aanpassingen aan de installatie worden uitgevoerd. Dit garandeert de beschikbaarheid van de installatie en voorkomt onnodige downtime.

SMISSLINE TP:

  • Tijdbesparing op ontwerp en installatie
  • 20% ruimtebesparing door geïntegreerde inkomende bedrading
  • Flexibel, op ieder moment eenvoudig uit te breiden en aan te passen
  • Aanrakingsveilig systeem maakt werken onder spanning mogelijk
  • Kostenbesparing doordat onnodige down time wordt voorkomen

Smissline TP is de beste keus wanneer veiligheid, beschikbaarheid en flexibiliteit onmisbaar zijn zoals voor openbare gebouwen, datacenters, industriële installaties, telecommunicatie, vliegvelden en ziekenhuizen.

Zo werkt SMISSLINE TP