Snel leveren, monteren en uitbreiden met het nieuwe Zucchini modulair railkoker concept

Werken met kabelgoten en het trekken van kabels. Die conventionele installatie voor energietransport kent u. Wat zou u ervan denken als Legrand Nederland u een snellere manier biedt om uw project te kunnen opleveren? Een manier die ook na de oplevering, bij eventuele aanpassingen, uw klant geen overlast bezorgt. Met het nieuwe Zucchini Modulair Concept van Legrand Nederland is dat precies wat u krijgt: een installatie met behulp van railkokers!

Kabels trekken is niet meer nodig. Gewoon de railkoker ophangen en klaar. Ook wanneer de installatie aangepast moet worden, is het niet meer nodig kabels te verlengen of verkorten. Dat is voortaan eenvoudig een kwestie van een stekker verplaatsen. Niet alleen de installateur heeft baat bij dit nieuwe systeem. Voor de klant betekent dit dat het bedrijfsproces gewoon kan doorgaan, met slechts een minimale verstoring.

Zucchini Modulair Railkoker Concept

Met het nieuwe Zucchini Modulair Concept maakt u gebruik van producten voor Low Power (serie LBplus) en Medium Power (series MS en MR/MRf). Binnen deze productseries gaat het om rechte elementen, aftakkasten en diverse accessoires. Voor deze producten binnen het Zucchini Modulair Concept garandeert Legrand Nederland een levertijd voor het complete project van tien werkdagen.

Vooraf uw project in het Zucchini Modulair Concept eenvoudig berekenen? Ga naar http://www.legrandservices.nl/home/freetext.aspx?menu=91 en gebruik de gebruiksvriendelijke calculatietool. Voor de montage en engineering van complexe producten kunt u natuurlijk ook terecht bij Legrand Nederland. Ook dit is Legrand!

In de webshop