Specialist in verbinden

Specialist in verbinden

In de huidige tijd gaan de ontwikkelingen razendsnel en dat geldt zeker voor de kabelmarkt. Nieuwe toepassingen volgen elkaar op, waardoor het voor de gebruiker een uitdaging is om vast te stellen welke kabelschoen en gereedschap men dient te gebruiken.

Toekomstbestendige verbinding

H.K. Electric stelt zichzelf als doel om partijen met elkaar te verbinden als importeur van het merk Klauke. In onze dagelijkse communicatie met de gebruiker van Klauke producten merken wij dat er nog veel onduidelijkheden zijn omtrent het op een juiste manier aansluiten van een (installatie-) kabel. Voor een verantwoorde en veilige verbinding is het essentieel dat de juiste combinatie wordt gekozen, waardoor de continuïteit voor nu en in de toekomst gewaarborgd blijft.

Klauke Next Generation

Om mee te gaan met de digitaliserende wereld heeft Klauke haar elektrisch hydraulische ‘’Next Generation’’ machines uitgerust met een innovatief LED display. Hierdoor kunnen diverse kenmerken van de machine snel bekeken worden waaronder de accustatus en het aantal verpersingen tot de volgende onderhoudsbeurt. Verder zijn deze uitgerust met een bluetooth interface waarmee data draadloos uitgelezen en opgeslagen kan worden en hierdoor als PDF bestand overhandigd kan worden aan een opdrachtgever. Naast de technische wijzigingen hebben alle Next Generation machines ook een verbeterde ergonomie waardoor ze handzamer zijn geworden en er nog gemakkelijker mee gewerkt kan worden.

Assistent(-ie)

Wanneer kiest u een standaard of een DYNamic kabelschoen? Op de website van Rexel vindt u bij diverse installatiekabels de mogelijk toe te passen Klauke kabelschoenen als gerelateerde producten. Hierdoor hoeft u zelf niet meer te zoeken naar de juiste combinatie en kunt u de kabelschoenen gewoon gelijk mee bestellen.

H.K. Electric geeft daarnaast (gratis) toolbox trainingen waarbij wordt ingegaan op de normering en veiligheidsaspecten die een rol spelen bij het maken van de juiste verpersing. Neemt u voor het inplannen van een toolbox contact op met uw Rexel-contactpersoon.

H.K. Electric, Klauke en Rexel zorgen dat u klaar bent voor de toekomst!

Bekijk de meest verkochte hydraulische perstang

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *