Vega-verdeler biedt ruimte en installatiegemak

De Vega-verdeler voor woningbouw en utiliteit biedt meer ruimte en installatiegemak en is daarmee bijzonder geschikt voor ‘all-electric’ woningen en domotica-installaties.

Het unieke en meegeleverde buisinvoerstuk maakt montage sneller en netter. Vega biedt volop ruimte aan componenten voor beveiliging, automatisering, meten en monitoren. De behuizing is 30 millimeter breder, waardoor er aan de zijkant meer plek is om bedrading langs het binnenframe te leggen.

De Vega-verdeler is beschikbaar van één tot vier rijen van 18 modulen breed met een (ondoorzichtige) witte of ‘rookglas’ transparante deur.

Meer gemak en veiligheid

Doordat de verdeler breder is, ontstaat er meer ruimte aan de zijkanten en daardoor meer bedradingsgemak. De vernieuwde vormgeving biedt ook veel doorvoerruimte tussen bodem en cliprail. Met de bijgeleverde clips is de bedrading makkelijk te bundelen. Het montageframe is snel en gemakkelijk uitneembaar. De vertanding op de invoerstukken zorgt dat u de kabels met kabelbinders kunt opvangen. Zo zijn alle verbeteringen en de hele inrichting van de verdeler gericht op nóg netter en veiliger installeren.

Bekijk dit product in de webshop

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *