Verdelercalculatie- en ontwerpsoftware hagercad.univers N

In 2016 vieren wij ons 25 jarig bestaan en gedurende deze 25 jaar hebben wij altijd veel waarde gehecht aan kwaliteit, innovatie en het ondersteunen van u in uw dagelijkse werk.

Als professionele installateur weet u als geen ander hoeveel toegevoegde waarde kwalitatieve verdelercalculatie- en ontwerpprogramma kunnen hebben in uw bedrijfsvoering. Met de Elcom software kon u eenvoudig verdeler-aanzichten en hoofd- en stroomschema’s ontworpen ontwerpen voor de systemen die u als professional bouwt. We zijn erg trots om u de doorontwikkeling van Elcom te mogen presenteren: hagercad.univers N. Met verdelercalculatie- en ontwerpsoftware hagercad.univers N kunt u snel, efficiënt en compleet een veilige en kwalitatief goede installatie ontwerpen. Ten opzichte van Elcom is het programma gebruiksvriendelijker, sneller, efficiënter en heeft het ook enkel nieuwe functionaliteiten.

Ontwerpsoftware voor verdelers 630 A
Wat kunt u o.a. verwachten:

  • 3 manieren om een verdelercalculatie te maken:
    via een stuklijst, elektrisch stroomschema of verdeleraanzicht;
  • Bekijk een getekende verdeler 3-dimensionaal; zo ziet u bijv. eenvoudig hoeveel ruimte er achter een bepaald component is.
  • Duidelijk inzicht in de materiaal- en productiekosten en daarmee een goede basis om uw verkoopprijs te bepalen.
  • Genereer automatisch een keurige offerte voor uw klant, incl. specificaties, tekeningen en overige info.


player-btn-02


Training hagercad.univers – schrijf u in!
Vanaf februari kunt u bij Hager een gratis één- of tweedaagse training hagercad.univers volgen. Tijdens deze praktische training leert u hoe de software werkt. U leert o.a enkellijnige hoofd- en stuurschema’s maken, aanzichten ontwerpen en stuklijsten genereren.

Bekijk hier de data en schrijf u snel in