Verlichting en zonwering bedienen, eenvoudiger dan ooit

Verlichting en zonwering bedienen, eenvoudiger dan ooit

LB Management is het nieuwe bouwstenensysteem voor moderne sturing van verlichting en zonwering, eenvoudiger en comfortabeler dan ooit. De bediening gebeurt handmatig, automatisch met sensoren en/of timers of op een smartphone met de Clever Config App.

Intuïtieve bediening

Met de stuurafdekkingen ‘Standaard’ en ‘Universeel’ worden, afhankelijk van het gekozen basiselement, verlichting of zonwering handmatig geregeld. De universele uitvoering heeft extra comfortfuncties zoals een blokkeerfunctie en een geheugenfunctie met twee schakeltijden.

De Timer Standaard is een eenkanaals schakelklok met begrijpelijke klokfuncties die automatische sturing van verlichting en zonwering comfortabel maakt. De Timer beschikt over een astrofunctie en heeft een hoogwaardig oppervlak van echt glas met een verlicht display en zes tiptoetsen voor bediening.

De Timer Universeel Bluetooth is zowel handmatig te bedienen, als ook mobiel met een smartphone dankzij de Clever Config App. In de app vinden bediening en instellingen als tijdsturingen, nalooptijd en lichtsterkte plaats. Met de automatische schakelaars wordt tevens een bewegingsafhankelijke verlichtingssturing mogelijk gemaakt.

Bedienen in JUNG design

De afdekkingen zijn te gebruiken voor zowel verlichtingssturing als jaloeziesturing en in JUNG design beschikbaar. (designseries AS, A, CD en LS). Daardoor vallen zij niet alleen op door de intuïtieve bediening, maar ook door hun vorm, kleur en materiaal.

Draaidimmers

Ook kent het LB Management de Draaidimmers Standaard en Universeel, die werken volgens het fase-aan of afsnijdprincipe. De universele uitvoering onderscheidt zich van de standaarduitvoering door zijn neventoestelingang en zijn grotere toegestane vermogen. De nieuwe Power DALI potentiometer bedient lichtbronnen met DALI interface, inclusief kleurtemperatuur sturing (Tunable White).

Eenvoudige en snelle montage

De geringe inbouwdiepte van de basiselementen biedt meer ruimte voor de bedrading. Daarnaast is dankzij de geïntegreerde testknop een test mogelijk zonder afdekking, ook kunnen met de testknop verdere instellingen uitgevoerd worden. Dit zorgt voor een eenvoudigere en snelle montage.

eNet SMART HOME afdekkingen

Voor de basiselementen van het LB Management worden nieuwe eNet afdekkingen ontwikkeld, deze zijn eind 2019 gereed. Tot deze leverbaar zijn kunt u de bestaande basiselementen en eNet afdekkingen toepassen. Mocht uw klant pas in de toekomst eNet SMART HOME wensen, bevelen we u aan de nieuwe basiselementen te monteren geschikt voor de nieuwe eNet afdekkingen.

Naar de webshop

 

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *