Voor iedere situatie een geschikte bureau-oplossing

Voor montage op, in, naast of onder het bureau presenteert Legrand Nederland een uiterst divers assortiment bureau-oplossingen. Van Pop-up inbouwunits tot bureaublok, van inductielader tot tafelcontactdoos. Legrand heeft nu het antwoord op elke vraag van uw klant.

Pop-up

De Pop-up is er volledig geassembleerd in 1×4 en 2×4 modules, of leeg om zelf naar keuze uit te rusten met diverse schakelfuncties uit het Mosaic assortiment. De nieuwe Pop-up bureau-unit met extra plat design (hoogte: 5 mm) is nu standaard uitgerust met installatiekit voor plaatsing in het bureau. Met de vernieuwde touch knop is het automatisch openen van het deksel nog gebruiksvriendelijker en kan het met één beweging ook eenvoudig gesloten worden. Met een strakke afwerking geschikt voor kantoor en thuis en door de snelle verbinding met mobiele applicaties, is deze Pop-up helemaal klaar voor het nieuwe werken. Daarnaast blijft de bestaande Pop-up met 1×4 en 2×4 modules, actief als oplossing specifiek voor in de vloer.

Bureaublokken

De bureaublokken in aluminium zijn compact en elegant. Een nieuw design uitgerust met geavanceerde functies, zoals een Mosaic leeslamp. Ze zijn geschikt voor opbouw en kunnen worden voorzien van klembeugels voor schroefloos monteren aan het bureaublad. Legrand biedt keuze tussen de volledig uitgeruste versies met aansluitsnoer, uitgeruste versies die nog te bekabelen zijn en versies om helemaal zelf uit te rusten.

Inductielader

De ronde, extra platte Mosaic inductielader (opbouwdikte < 1,5 mm, totale diameter 85 mm) werd speciaal aangepast voor montage in meubels en werkbladen. Dankzij de inductie-antenne (8 cm²) kunnen smartphones snel en intuïtief opgeladen worden. Dit nieuwe product wordt geleverd met micro-USB/USB-snoer (2,5 m), voeding USB-module (2P 110-230) en kabelbanden voor het snoer.

Meervoudige tafelcontactdoos

De meervoudige tafelcontactdozen van Legrand koppelen functionaliteit en esthetiek. De elegante verticale contactdoos is beschikbaar in wit/grijze en zwarte afwerking en past in het interieur van elk kantoor. Meervoudig betekent hier 4 x 2P+A, te bedienen met één centrale schakelaar en een sokkel met één USB- en één micro USB-lader. De kolom kan om haar as draaien, heeft een geïntegreerde beveiliging tegen overspanning en wordt geleverd met 2 meter snoer (3G 1,5 mm²).

Neem voor meer informatie contact op met uw Rexel-accountmanager of bekijk en bestel de producten in onze webshop.

Bekijk dit product in de webshop

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *