Weidmüller Holistisch energiebeheer – alles vanuit één bron

Klimaatverandering en slinkende hulpbronnen zijn wereldwijde megatrends die in toenemende mate de bedrijfsactiviteiten beïnvloeden. Bovendien speelt de hoge beschikbaarheid een steeds prominentere rol bij efficiënte productieprocessen. Dit vereist specifieke maatregelen voor elk individueel bedrijf.


Om aan de individuele behoeften van klanten op het gebied van energiemonitoring en processtabilisatie te voldoen, heeft Weidmüller een uitgebreid scala aan oplossingen ontwikkeld in de vorm van Total Energy Monitoring.

Dit omvat het meten en analyseren van energie- en procesgegevens van het energie aansluitpunt op fabrieksniveau, over productielijnen en machines, naar individuele machinemodules. Weidmüller biedt de ideale meters en analysers voor elk niveau. En gegevens kunnen duidelijk worden gepresenteerd, geanalyseerd en geoptimaliseerd met een keuze uit softwaresystemen.

Energiemonitoring op alle niveaus

De energienetwerken van productiefaciliteiten kunnen worden bewaakt en geanalyseerd vanaf het aansluitpunt op het openbare net, via de onderverdelers, naar individuele machines. Softwarepakketten voor visualisatie- en analysedoeleinden en voor toegang op afstand ronden het aanbod af.

Kort samengevat:

  • Meet energie- en procesgegevens op alle productieniveaus
  • Geïntegreerde continue aardlek en energie kwaliteitsmeting in diverse meters
  • Langdurig succes door optimalisatie
  • Veilige gegevensoverdracht via talrijke protocollen en netwerksystemen

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *