Zo eenvoudig kan het zijn! Alle eigenschappen in één! Met geïntegreerde Air beluchtingselementen.

Al jarenlang bewijst Spelsberg zijn producten door te ontwikkelen aan de hand van eisen van de klanten en ontwikkelingen in de markt.

De nieuwe AK III verdeler is het bewijs dat het mogelijk is alle disciplines samen te brengen in één behuizing!  De nieuwe verdeler is voorzien van gepatenteerde Air beluchtingselementen dat ervoor zorgt dat condensvorming in de behuizing vermeden wordt. Door het nabootsen van een natuurlijk ventilatiesysteem, komt koude lucht binnen en verlaat warme lucht de behuizing, kortom; de behuizing ademt! Door de Air beluchtingselementen wordt condensvorming drastisch tegen gegaan.

De VDE-goedgekeurde AK III verdeler is gemaakt van extreem robuust polycarbonaat en daarnaast ammoniakbestendig. De Focustest van de ‘Deutsche Landwirtschafts-Geschellschaft’ bevestigt dat de AK III Air minstens 20 jaar bestand is tegen de ammoniakrijke lucht in stallen, hierdoor kan de AK III Air zowel binnen als buiten, in woningen, industriële en agrarische omgevingen toegepast worden.

De uitgekiende montage door middel van de driepunts slotgaten, de dekselschroefgaten of de buitenliggende bevestigingsoren bieden talrijke mogelijkheden voor het bevestigen van de bodem op de ondergrond. Daarnaast beschikt de verdeler over een assortiment aan accessoires waardoor de behuizingen onderling koppelbaar zijn met mogelijkheden voor gebruik van Schuko en cilinderslot.

Kortom de nieuwe AK III Air serie; Nog meer kwaliteit voor dezelfde prijs!

In de webshop