Zucchini modulair railkoker concept

Werken met kabelgoten en het trekken van kabels kent u. Wilt u een snellere manier om uw project te kunnen opleveren? Met het Zucchini Modulair Concept van Legrand kan dat: een installatie met behulp van railkokers.

Kabels trekken is niet meer nodig. Gewoon de railkoker ophangen en klaar. Ook wanneer de installatie aangepast moet worden, is het niet meer nodig kabels te verlengen of te verkorten. Dat is voortaan eenvoudig een kwestie van een stekker verplaatsen. U heeft niet alleen baat bij dit nieuwe systeem. Voor uw eindklant betekent dit dat het bedrijfsproces gewoon kan doorgaan, met slechts een minimale verstoring.

Zucchini railkokers: flexibiliteit in energieverdeling!

Met het Zucchini Modulair Concept maakt u gebruik van producten voor Low Power (serie LBplus) en Medium Power (series MS en MR). Binnen deze productseries gaat het om rechte elementen, aftakkasten en diverse accessoires. Voor deze producten binnen het Zucchini Modulair Concept garandeert Legrand Nederland een levertijd voor het complete project van tien werkdagen. Uiteraard kunt u ook producten blijven bestellen, die niet behoren tot het Zucchini Modulair Concept. Dan zal Legrand Nederland er natuurlijk ook alles aan doen om de door u gewenste levertijd te realiseren.

Kijk hier voor meer informatie

Of download hier de ZMC Calculator en bereken ook uw voordeel!

Bekijk dit product in de webshop

 

We zijn benieuwd naar uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *