Topics

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties

Bekijk hieronder de Topics-artikelen per categorie

Systemen verbinden door EDI zorgt voor een efficiënt bestelproces

Bij Rexel kunt u niet alleen terecht voor alle projectbenodigdheden, ook voor diverse diensten bent u hier aan het juiste adres. Rexel faciliteert bijvoorbeeld het automatiseren van bestelprocessen en dat is wel zo efficiënt. De afdeling Klant Support is hier onder meer verantwoordelijk voor. Teamleider Julius van Waveren licht de mogelijkheden toe en legt uit hoe een geautomatiseerd proces klanten helpt.

Lees verder

Classe 300EOS, de videofoon van de toekomst

Onder het motto ‘Evolution Of Smart’ lanceert BTicino - deel van Legrand Group - de allernieuwste videofoon. Het is het allereerste videofoonsysteem met spraakassistent Alexa geintegreerd en biedt tal van Smart Home-functionaliteiten die een connected huis mogelijk maken. Dankzij o.a. de Home + Security App en de koppeling met Netatmo-veiligheidsoplossingen, legt dit toestel de lat voor deurcommunicatie hoger.

Lees verder

Busch-free@home® flex

Busch-free@home® flex verandert elke willekeurige ruimte in huis in een slimme ruimte, om verlichting en zonwering met één druk op de knop op via een app te bedienen.  Busch-free@home® flex geeft bewoners de mogelijkheid om het systeem op elk moment te upgraden naar een compleet Smart Home met Busch-free@home®. Slim bedacht.

Lees verder

Voorkom (stal)branden met ABB vlamboogdetectie

Is uw installatie optimaal brandveilig? En biedt deze bescherming tegen vlambogen? Ontdek de AFDD-vlamboogdetectie van ABB. Deze voorkomt niet alleen overbelasting, kortsluiting en aardfouten, maar detecteert ook vlambogen. Dit in tegenstelling tot standaard installatie- en aardlekautomaten.

Lees verder

Impact van grotere panelen op montagesystemen

Zonnepanelen worden steeds groter (breder en langer) omdat de wafers waaruit een paneel bestaat steeds groter worden. Daardoor veranderen dus ook de gemiddelde paneelafmetingen. Voor grote commerciële plat dak projecten zien we dat de panelen vooral langer en breder worden. Hier worden de panelen op het dak gehesen en met meerdere installateurs gemonteerd.

Lees verder

LED 'verlicht' lasten Historisch Centrum Limburg

In het kader van verduurzaming besloot het Historisch Centrum Limburg (HCL) in Maastricht om de bestaande TL-verlichting te vervangen voor led-verlichting. Een mooie uitdaging voor de hiervoor verantwoordelijke partijen, mede door de archieffunctie van het centrum en de bestaande constructie van het iconische pand.

Lees verder