Kennismaking – eenvoudige KNX installatie

Kennismaking – eenvoudige KNX installatie

kennismaking met eenvoudige KNX installaties

Omschrijving en doel van de training

De wereld staat niet stil en nieuwe technieken volgen elkaar in sneltreinvaart op. Sommige van deze nieuwe technieken beïnvloeden ons vakgebied en het is aan ons als professionals om hier op een goede manier op te reageren. Rexel organiseert samen met Hager de bijeenkomst “kennismaking met eenvoudige KNX installaties” voor u, als relatie van Rexel. Gedurende deze sessie praat Peer van Drunen – gecertificeerd KNX trainer bij Hager – u helemaal bij over de toegevoegde waarde van domotica, KNX en de Hager-oplossingen. Ook informeert hij over de nieuwste introducties van Hager.

Inhoud

Deze sessie is ideaal als u snel en laagdrempelig op de hoogte wilt zijn van alle trends en noviteiten op het gebied van domotica. Hager laat zien dat KNX niet complex en niet duur hoeft te zijn. Een ideale training voor de installateur die zich afvraagt hoe hij gebouwenautomatisering kan toevoegen aan zijn eigen werkveld en de toegevoegde waarde van domotica, KNX en de Hager-oplossingen.

Leerdoelen/onderwerpen

1) Vooroordeel weghalen aangaande moeilijke programmering

  • Informeren over de 3 verschillende programmeer methodes van Hager KNX
  • Van eenvoudig programmering via Easy naar compleet met ETS

2) Vooroordeel weghalen aangaande “KNX = duur”

  • Vernieuwde Hager Easy pakket is door een andere prijssetting per uitgang sterk in prijs gedaald en daardoor interessanter geworden t.o.v. de concurrentie.

3) Informeren van alle mogelijkheden met het assortiment van Hager

Gewenst kennisniveau

Enige kennis van Installatietechniek.